Doorgaan naar hoofdcontent

Nicknames van slotracers

"Wat zijn leuke bijnamen van slotracers?", dat vroeg ik me laatst af.

We kunnen ons niet meer op het internet begeven zonder gebruikersnaam, bijnaam of schuilnaam.
In clubverband en op fora worden vaak bijnamen gebruikt. Sommige slotracers verzinnen zelf hun nickname, anderen krijgen die toebedeelt.

Eén van de leukste bijnamen is waarschijnlijk ‘Jack de Slipper’.
Een belachelijke nickname is ‘Jesus Loved To Slot’. Onder deze naam wordt gepost op het Slotforum. Ik heb respect voor ieders geloof, maar ik vind dat het geloof en de racebaanhobby niets met elkaar te maken hebben.

Een selectie van grappige en bijzondere bijnamen:

Johny Crash
Jack the Slipper
Jesus Loved To Slot’
Slotnerd
Brokkenheim
Slotticar
RacingSnake
BacardiBeast
Boy Racer
The Stig
Minardi
OldSlotracer
RallyHub
Rally Man Dan
Reckless Racer
RollOver
RubberDuck
Scalextric-Lars
ScoobyDriver
ScxAlex
Sledgehammer
TDI Fahrer
The Lone racer
TurboKev
TycoArm
Taxi
Gripping Pneus
DNQ
Bob Scalextric

Heb jij ook een leuke nickname of ken jij nog meer grappige of bijzondere bijnamen?

Reacties

MarcStouten zei…
PorscheHarry, FerryFazzt,
MarcStouten zei…
RoadRunner

Populaire berichten van deze blog

Racebaan merk keuze

Op dit moment bestaan er vier grote merken die racebanen aanbieden van goede kwaliteit. De fabrikanten zijn Carrera, Ninco, Scalextric en SCX. Ik zet niet alleen de voor- en nadelen van de vier systemen op een rijtje, maar geeft ook adviezen over de aanschaf van een startset. Dit artikel is naast de algemene informatie vooral gericht op het analoge racen.

Algemene adviezen
Ga met het maken van de baankeuze niet over een nacht ijs. Maak jouw keuze weloverwogen. Baandelen koop je niet vaak. Aan een eenmaal gekozen merk zit je min of meer vast. Probeer de verschillende merken uit bij vrienden of je winkelier. Maak geen keuze gebaseerd op de modellen van een merk. Alle 1:32 schaalmodellen kunnen gebruikt worden op alle vier belangrijke racebaanmerken.

Zoek uit of jouw favoriete racebaanshop de accessoires levert van het merk dat je in de toekomst nodig hebt. Onderdelen van auto's of extra baandelen moeten probleemloos verkrijgbaar te zijn.

Koop de grootste startset die je kan veroorlove…

Eerste indruk Carrera Digital 132

Na ervaringen met Ninco, Scalextric, Carrera, Ninco Digitaal, hout en weer Ninco (analoog) ga ik nu weer met Carrera aan de slag. Ik heb besloten om (deels) over te stappen op Carrera Digital 132.

Eind juli heb ik bij Klaas Bos in Putten een partij Carrera baandelen gekocht. Met deze baandelen heb ik een baan uitgelegd op de vloer van mijn woonkamer. Het doel was om diverse analoog modellen te testen op de Carrara ondergrond (fase 1). De hernieuwde kennismaking beviel erg goed. Mijn NSR en Slot.it modellen en BRM auto's reden erg goed op de baanstukken van Carrera. Ik was vooral blij dat de BRM auto's, die overigens schaal 1:24 zijn, omdat ze erg prettig onder controle zijn te houden op de brede baanstukken van Carrera.


De vakantie brak aan en eigenlijk was ik pas van plan om in de maand september met fase 2 te beginnen. Fase 2 is het uitproberen van een startset Carrera Digital 132. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Op de tweede vakantiedag liep ik 'toevallig…

Op zoek naar een vaste baan?

Deze geweldige cartoon werd door Aart Kramer gemaakt en ingezonden. Meer over Aart kun je vinden op zijn website Kramera.nl.