Doorgaan naar hoofdcontent

Opendag Slotracing Almere

Dit bericht is overgenomen van het forum Slottrack.com:

Slotracing Almere stelt haar racebaan open voor alle "petrol heads" van Almere en omstreken! Kom racen met schaal 1:32 auto's op de wedstrijdbaan in Almere-Haven!

Race met Le Mans auto's !
Kom vrijblijvend met Audi, Lancia, Ferrari of Porsche modellen op een 4-spoors race track rondscheuren. Zet de snelste rondetijd neer of neem het op tegen andere bezoekers. Je kan gebruik maken van clubauto's, maar je kan ook je eigen auto's meenemen.

Gratis onderhoudsbeurt !
De wedstrijdrijders van Slotracing Almere staan bovenin de verschillende competities. Maak gebruik van hun kennis en ervaring en neem je eigen 1:32 auto mee voor een gratis onderhoudsbeurt en tuning advies.

Gratis clubauto bij Slotracing Almere !
De club heeft nog ruimte voor enkele nieuwe leden. Als je ouder bent dan 14 en tijdens de open dag lid wordt, krijg je gratis een Nissan R390 GT1 clubauto ter waarde van 45 euro het gehele jaar ter beschikking. Vraag naar de voorwaarden.

Kom zaterdag 5 november a.s. vanaf 12:00 uur naar de Meerveldstraat 55 te Almere-Haven.

Iedere (model)autoliefhebber (m/v) ervaren of onervaren is van harte welkom !

Slotracing Almere
info@slotracingalmere.nl

Reacties

Populaire berichten van deze blog

Racebaan merk keuze

Op dit moment bestaan er vier grote merken die racebanen aanbieden van goede kwaliteit. De fabrikanten zijn Carrera, Ninco, Scalextric en SCX. Ik zet niet alleen de voor- en nadelen van de vier systemen op een rijtje, maar geeft ook adviezen over de aanschaf van een startset. Dit artikel is naast de algemene informatie vooral gericht op het analoge racen.

Algemene adviezen
Ga met het maken van de baankeuze niet over een nacht ijs. Maak jouw keuze weloverwogen. Baandelen koop je niet vaak. Aan een eenmaal gekozen merk zit je min of meer vast. Probeer de verschillende merken uit bij vrienden of je winkelier. Maak geen keuze gebaseerd op de modellen van een merk. Alle 1:32 schaalmodellen kunnen gebruikt worden op alle vier belangrijke racebaanmerken.

Zoek uit of jouw favoriete racebaanshop de accessoires levert van het merk dat je in de toekomst nodig hebt. Onderdelen van auto's of extra baandelen moeten probleemloos verkrijgbaar te zijn.

Koop de grootste startset die je kan veroorlove…

Eerste indruk Carrera Digital 132

Na ervaringen met Ninco, Scalextric, Carrera, Ninco Digitaal, hout en weer Ninco (analoog) ga ik nu weer met Carrera aan de slag. Ik heb besloten om (deels) over te stappen op Carrera Digital 132.

Eind juli heb ik bij Klaas Bos in Putten een partij Carrera baandelen gekocht. Met deze baandelen heb ik een baan uitgelegd op de vloer van mijn woonkamer. Het doel was om diverse analoog modellen te testen op de Carrara ondergrond (fase 1). De hernieuwde kennismaking beviel erg goed. Mijn NSR en Slot.it modellen en BRM auto's reden erg goed op de baanstukken van Carrera. Ik was vooral blij dat de BRM auto's, die overigens schaal 1:24 zijn, omdat ze erg prettig onder controle zijn te houden op de brede baanstukken van Carrera.


De vakantie brak aan en eigenlijk was ik pas van plan om in de maand september met fase 2 te beginnen. Fase 2 is het uitproberen van een startset Carrera Digital 132. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Op de tweede vakantiedag liep ik 'toevallig…

Op zoek naar een vaste baan?

Deze geweldige cartoon werd door Aart Kramer gemaakt en ingezonden. Meer over Aart kun je vinden op zijn website Kramera.nl.