Doorgaan naar hoofdcontent

SlotcarMag

I thought you might be interested in a new magazine that came out last month.

Basically produced by three enthusiast and sent out as either "print-on-demand" or a high res pdf.

Vandaag onving ik onderstaand bericht van de redactie van SlotcarMag. Ik had er al eerder aandacht aan besteed, maar gun ze alle publiciteit.

We have made efforts to ensure that it looks and feels as professional as possible without placing any financial risk on the people involved (other than a great amount of time).

It will be produced bi-monthly, 24 pages plus laminated cover and in full colour.

Printing is digital BUT very high standard.

Hard copies obtained from:

http://www.lulu.com/product/paperback/slotcarmag-issue-1/15473563

Pdf copies from

http://www.slotcarmag.co.uk/

Reacties

HenkG zei…
Wat een fantastisch stuk documentatie en wat een werk is dat geweest. En dat stel je zomaar gratis beschikbaar! De racebaanhandel mag je wel dankbaar zijn.
Prachtig stuk werk, duidelijk en overzichtigelijk en grote bewondering voor het geduld en al die tijd je hier in hebt gestopt.
JeeWee zei…
Dank je. Ja het is veel werk geweest maar van de branch heb ik niets vernomen. Dat is wel jammer want ik weet dat veel nieuwe slotracers het racebaanboek erg op prijs stellen.
Veel lees plezier en commentaar is welkom, voor de volgende editie/correcties.

Populaire berichten van deze blog

Racebaan merk keuze

Op dit moment bestaan er vier grote merken die racebanen aanbieden van goede kwaliteit. De fabrikanten zijn Carrera, Ninco, Scalextric en SCX. Ik zet niet alleen de voor- en nadelen van de vier systemen op een rijtje, maar geeft ook adviezen over de aanschaf van een startset. Dit artikel is naast de algemene informatie vooral gericht op het analoge racen.

Algemene adviezen
Ga met het maken van de baankeuze niet over een nacht ijs. Maak jouw keuze weloverwogen. Baandelen koop je niet vaak. Aan een eenmaal gekozen merk zit je min of meer vast. Probeer de verschillende merken uit bij vrienden of je winkelier. Maak geen keuze gebaseerd op de modellen van een merk. Alle 1:32 schaalmodellen kunnen gebruikt worden op alle vier belangrijke racebaanmerken.

Zoek uit of jouw favoriete racebaanshop de accessoires levert van het merk dat je in de toekomst nodig hebt. Onderdelen van auto's of extra baandelen moeten probleemloos verkrijgbaar te zijn.

Koop de grootste startset die je kan veroorlove…

Eerste indruk Carrera Digital 132

Na ervaringen met Ninco, Scalextric, Carrera, Ninco Digitaal, hout en weer Ninco (analoog) ga ik nu weer met Carrera aan de slag. Ik heb besloten om (deels) over te stappen op Carrera Digital 132.

Eind juli heb ik bij Klaas Bos in Putten een partij Carrera baandelen gekocht. Met deze baandelen heb ik een baan uitgelegd op de vloer van mijn woonkamer. Het doel was om diverse analoog modellen te testen op de Carrara ondergrond (fase 1). De hernieuwde kennismaking beviel erg goed. Mijn NSR en Slot.it modellen en BRM auto's reden erg goed op de baanstukken van Carrera. Ik was vooral blij dat de BRM auto's, die overigens schaal 1:24 zijn, omdat ze erg prettig onder controle zijn te houden op de brede baanstukken van Carrera.


De vakantie brak aan en eigenlijk was ik pas van plan om in de maand september met fase 2 te beginnen. Fase 2 is het uitproberen van een startset Carrera Digital 132. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Op de tweede vakantiedag liep ik 'toevallig…

Op zoek naar een vaste baan?

Deze geweldige cartoon werd door Aart Kramer gemaakt en ingezonden. Meer over Aart kun je vinden op zijn website Kramera.nl.