Doorgaan naar hoofdcontent

Slotracen bij SRC Eindhoven

Ingezonden mededeling van Slotraceclub Eindhoven:

Beste Racebaan liefhebber,

in het weekend van 12 en 13 februari 2011 , van 12.00 tot 18.00 zal SRC Eindhoven zijn open deurdagen houden.

Lijkt het u leuk om eens kennis te maken met het "slotracen" kom dan gerust eens kijken. Er zal ruime gelegenheid zijn om met eigen auto's te rijden, maar er zullen ook een aantal clubauto's gereed staan om mee te rijden. Regelaars/controllers zijn natuurlijk ook aanwezig.

Heeft u nog oude auto's liggen die het niet of niet goed meer doen, neem ze gerust mee, we zullen dan voor u kijken of we deze weer aan de praat kunnen krijgen zodat er weer lekker mee gereden kan worden.

Door deze open deurdagen willen we ons ledenbestand verder uitbreiden. We hanteren wel een minimum leeftijd vanaf 14 jaar, jonger dan 18 jaar wel onder begeleiding van een volwassene.

Omdat onze ruimte beperkt is en we graag iedereen wel de ruimte willen geven tijdens de opendeurdagen, vragen wij u om een berichtje te sturen als u wilt komen kijken.

info@srceindhoven.nl

Daarnaast zal iedere bezoeker mee mogen doen aan Pole Position, de twee snelste bezoekers van zaterdag en van zondag krijgen 2 maanden lidmaatschap kado.

Met vriendelijke groeten

SRC EINDHOVEN

Reacties

Populaire berichten van deze blog

Racebaan merk keuze

Op dit moment bestaan er vier grote merken die racebanen aanbieden van goede kwaliteit. De fabrikanten zijn Carrera, Ninco, Scalextric en SCX. Ik zet niet alleen de voor- en nadelen van de vier systemen op een rijtje, maar geeft ook adviezen over de aanschaf van een startset. Dit artikel is naast de algemene informatie vooral gericht op het analoge racen.

Algemene adviezen
Ga met het maken van de baankeuze niet over een nacht ijs. Maak jouw keuze weloverwogen. Baandelen koop je niet vaak. Aan een eenmaal gekozen merk zit je min of meer vast. Probeer de verschillende merken uit bij vrienden of je winkelier. Maak geen keuze gebaseerd op de modellen van een merk. Alle 1:32 schaalmodellen kunnen gebruikt worden op alle vier belangrijke racebaanmerken.

Zoek uit of jouw favoriete racebaanshop de accessoires levert van het merk dat je in de toekomst nodig hebt. Onderdelen van auto's of extra baandelen moeten probleemloos verkrijgbaar te zijn.

Koop de grootste startset die je kan veroorlove…

Eerste indruk Carrera Digital 132

Na ervaringen met Ninco, Scalextric, Carrera, Ninco Digitaal, hout en weer Ninco (analoog) ga ik nu weer met Carrera aan de slag. Ik heb besloten om (deels) over te stappen op Carrera Digital 132.

Eind juli heb ik bij Klaas Bos in Putten een partij Carrera baandelen gekocht. Met deze baandelen heb ik een baan uitgelegd op de vloer van mijn woonkamer. Het doel was om diverse analoog modellen te testen op de Carrara ondergrond (fase 1). De hernieuwde kennismaking beviel erg goed. Mijn NSR en Slot.it modellen en BRM auto's reden erg goed op de baanstukken van Carrera. Ik was vooral blij dat de BRM auto's, die overigens schaal 1:24 zijn, omdat ze erg prettig onder controle zijn te houden op de brede baanstukken van Carrera.


De vakantie brak aan en eigenlijk was ik pas van plan om in de maand september met fase 2 te beginnen. Fase 2 is het uitproberen van een startset Carrera Digital 132. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Op de tweede vakantiedag liep ik 'toevallig…

Op zoek naar een vaste baan?

Deze geweldige cartoon werd door Aart Kramer gemaakt en ingezonden. Meer over Aart kun je vinden op zijn website Kramera.nl.