Doorgaan naar hoofdcontent

Slotcar2000 en Slotschop

De afgelopen week heb ik weer twee - voor mij - nieuwe bloggers toegevoegd aan de lijst hier links op de pagina, dit zijn Alphons-P en JB Good Racing.

Niet nieuw maar wel erg actief is de anonieme site Slotcar2000. Er wordt gezegd, er wordt gefluisterd, ik heb gehoord dat naar verluidt, Tom Peters van de Slotshop daarachter zit. Het is duidelijk dat hij (ook) stukjes schrijft op de blog Slotschop. Deze laatste blog werd gebruikt om te schoppen naar verwikkelingen in de beperkte kring van wedstrijdrijders. De laatste berichten op Slotschop zijn overigens wel interessant.

Klopt dit, is er een verband tussen Slotcar2000, Slotschop en Slotshop?

Reacties

Anoniem zei…
Slotschop= FrankSlot...Niet Tom Peters
JeeWee zei…
Helder, dank.
Maar waarom dat anonieme gedoe?
Anoniem zei…
het is makkelijker om anoniem ergens tegen aan te schoppen denk ik, vandaar ook de naam SlotSchop..

Alleen ik denk niet dat je dat zo zou moeten doen. Het lijkt mij beter om een discussie aan te gaan in real life, dan via net www te gaan schoppen, zonder dat mensen/organisaties zich kunnen verdedigen.
Anoniem zei…
Slotschop is zeker niet FrankSlot, maar m.i. ene Robbert bij Fastlane....
(wordt overigens niet bevestigd).

Overigens lijkt dit meer een originele en kritische blik op het Slotracen, niet bedoeld om te schoppen, lees de berichten maar na....

m.vr.gr.
Roel
Anoniem zei…
Wie is de mol?

Jeroen
JeeWee zei…
Dat iemand anoniem wil bloggen kan ik me nog wel enigszins voorstellen, alhoewel ik me afvraag wat je dan zoekt op 'social media', maar dit terzijde. Wat ik niet begrijp is een online shop die anoniem is.
Ooit iets besteld bij http://www.slotcarracing.nl/
?

Populaire berichten van deze blog

Racebaan merk keuze

Op dit moment bestaan er vier grote merken die racebanen aanbieden van goede kwaliteit. De fabrikanten zijn Carrera, Ninco, Scalextric en SCX. Ik zet niet alleen de voor- en nadelen van de vier systemen op een rijtje, maar geeft ook adviezen over de aanschaf van een startset. Dit artikel is naast de algemene informatie vooral gericht op het analoge racen.

Algemene adviezen
Ga met het maken van de baankeuze niet over een nacht ijs. Maak jouw keuze weloverwogen. Baandelen koop je niet vaak. Aan een eenmaal gekozen merk zit je min of meer vast. Probeer de verschillende merken uit bij vrienden of je winkelier. Maak geen keuze gebaseerd op de modellen van een merk. Alle 1:32 schaalmodellen kunnen gebruikt worden op alle vier belangrijke racebaanmerken.

Zoek uit of jouw favoriete racebaanshop de accessoires levert van het merk dat je in de toekomst nodig hebt. Onderdelen van auto's of extra baandelen moeten probleemloos verkrijgbaar te zijn.

Koop de grootste startset die je kan veroorlove…

Eerste indruk Carrera Digital 132

Na ervaringen met Ninco, Scalextric, Carrera, Ninco Digitaal, hout en weer Ninco (analoog) ga ik nu weer met Carrera aan de slag. Ik heb besloten om (deels) over te stappen op Carrera Digital 132.

Eind juli heb ik bij Klaas Bos in Putten een partij Carrera baandelen gekocht. Met deze baandelen heb ik een baan uitgelegd op de vloer van mijn woonkamer. Het doel was om diverse analoog modellen te testen op de Carrara ondergrond (fase 1). De hernieuwde kennismaking beviel erg goed. Mijn NSR en Slot.it modellen en BRM auto's reden erg goed op de baanstukken van Carrera. Ik was vooral blij dat de BRM auto's, die overigens schaal 1:24 zijn, omdat ze erg prettig onder controle zijn te houden op de brede baanstukken van Carrera.


De vakantie brak aan en eigenlijk was ik pas van plan om in de maand september met fase 2 te beginnen. Fase 2 is het uitproberen van een startset Carrera Digital 132. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Op de tweede vakantiedag liep ik 'toevallig…

Op zoek naar een vaste baan?

Deze geweldige cartoon werd door Aart Kramer gemaakt en ingezonden. Meer over Aart kun je vinden op zijn website Kramera.nl.