zaterdag 12 februari 2011

Racebaankamer JeeWee

Er wordt mij weleens gevraagd hoe mijn racebaankamer er uitziet. De lezers willen weten wat ik in mijn kast heb staan. Ondanks dat ik wel gesteld ben op mijn privacy heb ik toch een paar foto's gemaakt die meer duidelijkheid geven.Inmiddels is de plastic racebaan vervangen door een racebaan van hout. De komende jaren zal er op hout worden geracet in de racebaankamer van JeeWee. Sommigen zeggen, als je eenmaal over bent op hout dan wil je nooit wat anders...we zullen zien. De tijd zal het leren.Aan de wand hangen fotolijsten met afbeeldingen van oude racebanen en slotcars van mij, covers van racebaantijdschriften en kunstzinnige foto's van een Carrera's kalender.Naast heel veel documentatie (racebaanboeken en tijdschriften) staan er in en op deze kasten een behoorlijk aantal slotcars. Dit is de verzameling. Het staat er nog slordig bij, daar moet binnenkort maar eens verandering in komen. Het klinkt misschien blasé, maar ik weet niet hoeveel auto's het zijn. De showboxen staan drie rijen dik opgestapeld. Overigens heb ik de laatste jaren ook weer veel slotcars van de hand gedaan.De slotcars die niet in een doos zitten, is het rijdend materieel.

Op het whiteboard houd ik de snelste rondetijden bij.

7 opmerkingen:

Jacko zei

Leuk hok!

PorscheHarry zei

Hok? Geweldig als je zo'n ruimte kan vrijmaken voor de hobby. Dat is wel wat anders dan een baantje op zolder met een nokhoogte van 1,52mtr ...

Marc Brevoord zei

Dat is een mooie racekamer!

Steffer zei

Mooie ruimte...jammer dat die racebaan in de weg staat...haha...

Anoniem zei

Begrijp ik nu dat je niet met alles rijdt?

grt,
sander

JeeWee zei

Ik ben zeer tevreden met deze mooie kamer. Over een maand of zes ga ik weer verhuizen vanwege mijn werk. Het is dan weer afwachten wat en of ik terugkrijg.

Ik heb even de auto's geteld die niet in een doos zitten. Dat zijn er bijna tachtig. Ruim voldoende om mee te racen. In de dozen zijn auto 's die ik min of meer verzamel. Van sommigen weet ik niet eens meer waarom ik ze heb gekocht...er zitten wel series bij zoals Ninco Catalunya en alle McLarens en speciale Ninco modellen.
Bijna alle auto's die ik nu koop zijn alleen om te racen.

slotcar2000 zei

white board ?.....

oh ja aan de rechterkant ;-)