woensdag 16 februari 2011

Racebaan Punt

De kogel is door de kerk. De huidige beheerders van Racebaan.com stoppen nu helemaal met de website. Een opvolger wordt gezocht.

Een paar weken geleden schreef ik al over de lange stilte op de site.

Zes jaar lang hebben Ton en Frank zich ingezet voor de site, waarvan de eerste drie zeer intensief. Hierbij wil ik hen hartelijk bedanken voor hun goede en positieve bijdrage aan de racebaanhobby (en die ze nog steeds leveren, ook zonder de site want ze zijn zeer actief in een racebaanclub).

Ik hoop dat er een waardig opvolger wordt gevonden, want ik denk dat onze hobby een dergelijke site nodig heeft.

7 opmerkingen:

Gerard van Dongen zei

Zal ik eens een leuk bod doen?

Marc Brevoord zei

Ik hoop dat er iemand komt die door wil gaan met de website. Racebaan.com is volgens mij één van de eerste websites die ik ooit heb bezocht toen mijn intresse in slotracen was gewekt.

FRANK103 zei

Ik zou het doen Gerard, ze zijn bijna alle bezoekers kwijtgeraakt, waarschijnlijk krijg je geld toe!

Gerard van Dongen zei

Zelf iets nieuws beginnen is veel leuker.

JeeWee zei

Laten we hopen dat het door een slotracer wordt overgenomen en niet door een commerciele partij (een online winkel bijvoorbeeld).

Finger2 zei

Jammer, volgens mij was het met weinig moeite up to date te houden. Maar we hebben in iedergeval een goed alternatief tot die tijd en dat is Racebaan.info

Roel (slottrack) zei

Ik sluit me aan bij Finger2. Het zou alleen jammer zijn als de geschiedenis verloren zou gaan. Ik kan mij geen betere plaats voorstellen dan de bestaande reviews bij RacebaanInfo onder te brengen.